Концерт до Дня Незалежності / УНІАН

Вчора, 24 серпня, Україна святкувала День Незалежності. На честь такої знаменної події в центрі столиці виступили зірки. При цьому не всім українцям це припало до смаку.

Читайте такожСергій Міхалок з "Ляпіса" став заслуженим артистом України (фото, відео)

Зірки зробили попурі на відомі пісні. Всього їх було 42, але частину з них знаменитості заспівали російською мовою. Це не сподобалося українцям, бо наша країна воює з Росією. І в таке свято не можна виконувати пісні мовою країни-агресора.

Також коментатори зазначили, що головна урочиста подія країни нагадувала новорічний корпоратив. 

"Нічого не маю проти Андрія Данилка! Але Вєрка Сердючка на такому святі виглядає як знущання! Але чи можна очікувати чогось іншого від тих, хто спеціалізується на посміховиськах", "Весілля в Малинівці", "Сумно. Так зіпсувати Софіївську площу з собором трусами і ліфчиками", "Ще хору Верьовки не вистачало з піснею "Горіла хата". Загалом відстій і позорище, так у воюючій країні не відзначають таке важливе свято", - зазначили в мережі.

При цьому знайшлися і ті, кому свято сподобалося. Деякі українці вважають, що цей концерт був цікавим.

"Пісні всі відомі, цікава задумка", "На мій погляд, свято пройшло по-новому, цікаво. Наші артисти чудові. Надзвичайний заряд енергії подарували нам улюблені виконавці", - написали в мережі українці.

Ведуча одного з телеканалів в мережі написала, що попурі викликало сльози на очах українців. А це означає, що організатори концерту змогли достукатися до сердець. Ймовірно, людям такий виступ виявився ближче, ніж марш.

Тетяна Попова написала пост / Скріншот

Інші новини по темі: