Маша Єфросиніна / instagram.com/mashaefrosinina

Краса врятує світ! Краса - це свобода! Краса в очах того, хто дивиться! Напевно, кожна дівчина чула ці фрази. Через те, що сьогодні у всьому світі відзначається День природної краси, пропонуємо вам подивитися на кумирів мільйонів і на те, як вони виглядають без макіяжу.

Марічка Падалко

"Мої колеги розкрутили мене прямо в ефірі на появу у випуску ТСН з чистим обличчям до Дня природної краси, який сьогодні відзначають у світі. Я б, напевно, на це не погодилася, якби запропонували працювати без макіяжу напередодні. Я в житті такого не робила на ТБ. А тут не було часу думати", - каже телеведуча.

Відео дня
Марічка Падалко / instagram.com/marichkapadalko

Настя Каменських

Співачка неодноразово говорила про те, що наносить яскравий макіяж тільки для виступу на концертах, а в житті вона вважає за краще мінімалізм або взагалі не фарбуватися. При цьому і такий, і такий варіант Насті підходить, адже у неї красива шкіра. Також Каменських стверджує, що ще жодного разу не робила собі уколи краси.

Настя Каменських / instagram.com/kamenskux

Оля Полякова

Суперблондинка ніколи не виходить на сцену без яскравого макіяжу з акцентом на губи. Але в повсякденному житті, особливо в своєму Instagram-блозі зірка показується без косметики.

Оля Полякова / instagram.com/polyakovamusic

Леся Нікітюк

Телеведуча Леся Нікітюк може бути в різних образах, і вона зовсім не соромиться показувати себе з різних сторін. Вона вміє посміятися над собою і може зухвало пожартувати над іншими. Ну, а що? Красивим дівчаткам все можна.

Леся Нікітюк / instagram.com/lesia_nikituk

Маша Єфросиніна

Українська королева стилю розуміється в моді і красі. Маша завжди виглядає бездоганно. Також прискіпливо вона підбирає макіяж під кожен образ. Але, варто відзначити, що і без нього вона виглядає приголомшливо.

Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром / instagram.com/mashaefrosinina

Вас також можуть зацікавити новини: