Актро розповів, що його діти стали жертвами расистських образ / фото інстаграм Віктора Стороженка

Український актор та військовий Віктор Стороженко, який має африканське коріння, розповів про неприємний інцидент з його маленькими дітьми. 

Виявилося, що під час прогулянки на дитячому майданчику діти стали жертвами расистських образ з боку підлітків. Зокрема, старшого сина Мартіна вони почали називати "негром". 

"Це моя сім’я і сьогодні вони дізналися, що вони негри! Дружина вперше з таким зіткнулася, зателефонувала спантеличена, чую, що сльози. Запитала:  "Що робити?". Я подумав і сказав: "Поки напиши в чат будинку", - розповів Стороженко у себе в Instagram. 

Відео дня
Скріншот посту Віктора Стороженка

І додав, що син не зрозумів, що сталося, бо ще маленький. Але актор порадив дружині зробити так: 

"Він не розуміє, бо для нього це нічого не означає. Це просто якесь слово, але він зчитує реакцію, тому веди себе так, як ніби нічого не сталося, і тоді для нього це буде нічого. Слова насправді не старшні - це лише струс повітря, хочеш скажи, що, якщо ще раз почує таке, нехай називає його мо*каль".

Син актора / фото інстаграм Віктора Стороженка
Донька актора / фото інстаграм Віктора 

До слова, дружина Віктора у повідомленні наголосила, що батькам варто говорити зі своїми дітьми та вчити повазі до інших. 

"На жаль, мій чоловік не може зараз захистити моїх дітей від такого роду інцидентів, бо він захищає третій рік нашу країну і, як я сподівалася, наші спільні цінності: демократію, рівність, гідність", - зазначила жінка. 

Що відомо про Віктора Стороженка

Віктор Стороженко - український актор, який народився в Севастополі. Він відомий за фільмами та серіалами "Підкидьки", "Червона королева", "Одинак" та іншими кінороботами.

Відомо, що до початку війни знімався в РФ, проте після 24 лютого 2022 року став на сторону України і пішов воювати. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Віктор Стороженко отримав серйозне поранення на фронті в Донецькій області. 

Вас також можуть зацікавити новини: