Кохана Даміано Давила готується до операції \ фото instagram.com/giorgiasoleri_

Італійська модель та дівчина фронтмена рок-гурту Måneskin Даміано Давида, Джорджія Солері, яка страждає на ендометріоз, поділилася з підписниками, що незабаром їй зроблять операцію.

Так, 25-річна обраниця зірки готується до операції щодо ендометріозу. У своїх Instagram-stories Солері поділилася, що днями їй зателефонували з лікарні та запросили на обстеження.

"Я багато плакала, коли мені зателефонували, тому що останні кілька днів мені було дуже погано через біль, спричинений ендометріозом/аденоміозом. Були дні, коли я дійсно думала, що мені потрібно лягти до лікарні, тому що знеболююче не діє", - поділилася з підписниками модель.

Відео дня

Читайте такожСерце нового секс-символа зайняте: який вигляд має дівчина соліста гурту Maneskin (фото)

Вона написала, що ночами її охоплюють нестерпні болі. "Я піду до лікарні і зроблю декілька аналізів, зокрема, аналіз крові, електрокардіограму, співбесіду з гінекологом і анестезіологом, щоб переконатися, що немає проблем", – поділилася Солері.

Якщо все буде добре, то Джорджію прооперують протягом трьох місяців. Дівчина щаслива, втім, готова до того, що операція може не допомогти.

"Деякі дівчата підтвердили мені, що для когось це може бути поворотним моментом в житті, а для інших - ні. Я багато думала над цим, говорити чи ні, тому що вірю в забобони, але подумала, що правильно буде повідомити вам", – додала дівчина, передає ТСН.

Вас також можуть зацікавити новини