Даша Квіткова і Микита Добринін / instagram.com/kvittkova

6 липня у всьому світі відзначається прекрасне свято - День поцілунків. На честь цього дня ми зібрали найпалкіші поцілунки українських зірок.

Подружжя та майбутні батьки Даша Квіткова і Микита Добринін ніколи не приховують своїх почуттів. На своїх сторінках в соціальних мережах вони діляться теплом, любов'ю і, звичайно, своїми романтичними фото.

Ще одна пара, яка склалася на романтичному реаліті, Ксенія Мішина і Олександр Еллерт люблять демонструвати свої почуття. Пара неодноразово говорила, що в їхніх стосунках теж бувають сварки, але любов найсильніша. Крім того, нещодавно вони зробили парні татуювання у вигляді сердечок.

Відео дня
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт / instagram.com/ellert_a

Володимир Остапчук та Христина Горняк сміливо заявили про своє кохання одразу після того, як шоумен розлучився зі своєю першою дружиною Оленою Войченко. Навколо цієї парочки було багато скандалів, але це не завадило їм узаконити свої стосунки і жити щасливо.

Володимир Остапчук та Христина Горняк / instagram.com/vova_ostapchuk

Влад і Лілія Ями в шлюбі вже багато років. Вони виховують сина Леона. Але, здається, побут зовсім не заважає їм зберігати романтику у відносинах. І правильно, адже це найпрекрасніше почуття.

Влад і Ліліана ями / instagram.com/vladyama_official

Melovin вчора здійснив камінг-аут і визнав себе бісексуалом. Так, під час виступу на Atlas Weekend він спочатку пристрасно поцілував дівчину, а потім і хлопця.

MELOVIN здійснив камінг-аут / instagram.com/melovin_official

Вас також можуть зацікавити новини: