Мішина розповіла, як потрапила до психлікарні / фото instagram.com/misha.k.ua

Сьогодні українська актриса Ксенія Мішина - впізнавана, успішна, красива і багата. Однак так було не завжди. Коли вона закінчила школу, то хотіла вступати до театрального вишу, але боязнь переїжджати в інше місто і несхвалення батьків завадили - Ксенія змушена була йти вчитися на економіста. 

Зараз в Instagram-блозі зірка зізналася, що її студентські роки супроводжувалися вечірками, величезною кількістю алкоголю і усвідомленням того, що вона абсолютно не розвивається. 

"Це було звичайне хаотичне студентське життя: тусовки, алкоголь, сигарети, ніякого розвитку і зростання. Все це тривало до тих пір, поки, сидячи на парі, у мене не трапилася перша панічна атака. Я не розуміла, що це був за стан, і згадувати страшно досі..." - поділилася Мішина. 

Відео дня

Алкоголь і не дуже хороша компанія призвели до проблем з психікою. В ті часи майбутня актриса неодноразово зверталася до лікарів, щоб ті допомогли їй вийти з такого стану.

Такою Ксенія Мішина була в студентські роки / скріншот

"Почався, напевно, один з найважчих періодів мого життя - апатія, страх, депресивний період, постійні панічні атаки, "швидкі", заспокійливі і думки про смерть. Одного разу я попросила батьків відвести мене в психлікарню, адже дійсно здавалося, що я божеволію", - поділилася зірка серіалу "Кріпосна".

Психотерапевт, до якого тоді направили дівчину, допоміг їй - всього за три місяці Мішина змогла реабілітуватися. Після лікування вона вирушила до Києва здійснювати свою мрію і вступила до театрального університету.

Раніше УНІАН писав, що Ксенію Мішину "розпекли" в мережі за оголене фото.

Вас також можуть зацікавити новини: