Каменських травмувала руку на концерті / instagram.com/kamenskux

Українська співачка Настя Каменських прилетіла в сонячну Туреччину, щоб дати концерт.

Мабуть, дівчина настільки захопилася процесом, що навіть травмувала руку. В інста-сторіз вона опублікувала фотографію руки зі саднами.

"Я дуже пристрасна дівчина. Сьогодні розбила руку мікрофоном. Випадково", - підписала кадр Настя.

Відео дня

Нагадаємо, ще зовсім нещодавно Настя Каменських відпочивала зі своєю сім'єю на морі. Вона провела кілька тижнів на яхті зі своїм чоловіком Потапом, мамою Лідою, подругою Анею, свекрухою і з 13-річним сином Потапа - Андрієм. 

Не встигла зірка повернутися з відпустки, як у неї почалися гастролі. Насамперед вона відвідала Туреччину, в якій вже встигла відіграти концерт. 

Скріншот Instagram

Хто така Настя Каменських

Читайте такожЗірка серіалу "Спіймати Кайдаша" офіційно одружився (фото)Настя Каменських - це українська співачка, яка здобула популярність, виступаючи в дуеті з Потапом. 10 років пара завойовувала серця глядачів, а потім група розпалася. Потап почав більш активно займатися своєю групою MOZGI, а Настя пішла в сольне плавання під псевдонімом NK. Влітку 2020 року зірка представила свій перший сольний іспаномовний альбом Eclеctica.

У травні 2019 року Потап і Настя Каменських одружилися. Вони живуть у власному приватному будинку під Києвом. По сусідству з ними живуть Юрій Горбунов і Катя Осадча.

Вас також можуть зацікавити новини: