"Двійник" Зеленського спародіював істерику Соловйова через правду про його гламурного сина

Зірка "Кварталу 95" вдало висміяв пропагандиста.

"Двійник" президента України Володимира Зеленського Юрій Великий, який відомий своїми пародіями, висміяв російського пропагандиста Володимира Соловйова. Не так давно він влаштував істерику і кричав прямо на камеру, коли в ЗМІ розкрилася правда про його гламурного сина-модель. 

"У той час, коли головний кремлівський пропагандист Соловйов закликає строковиків вирушати в Україну, два його старших сина не особливо туди поспішають... Хоча обидва вони призовного віку. Мало того, один з них, Даніель, є моделлю в Лондоні... І нещодавно в мережі опублікували його фотографії, де він позує на камеру зі стильною зачіскою, манікюром і макіяжем", - зазначено в описі до нової пародії.

Великий показав, як Соловйов "істерить" через неприємну правду. Пародист максимально точно передав інтонацію пропагандиста, який відомий своєю надмірною емоційністю. 

"Та мій син... Вже давно знаходиться в зоні спеціальної модельної операції! І поки ваші діти ховаються від мобілізації, мій син вже три роки марширує по подіумах Лондона в лакованих шкіряних чоботях. Та він одним своїм від'їздом з цієї країни зробив більше для цієї країни, ніж будь-хто. Він поїхав туди як справжній патріот, щоб віддати священний обов'язок своєму батькові!", - пожартував Великий в образі Соловйова.

 Пародія сподобалася багатьом глядачам. У коментарях вони пишуть, що Великий показав справжнє обличчя Соловйова, який постійно бреше і вигадує фейки.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що син топ-пропагандиста РФ Володимира Соловйова виявився людиною з цінностями, проти яких так наполегливо виступає його батько. Цей юнак відомий у дуже специфічних колах під прізвиськом "Блонді".

Вас також можуть зацікавити новини: