Гаряча Джей Ло / фото instagram.com/jlo

Запальна американська співачка Дженніфер Лопес не з тих жінок, які спокійно дивитимуться, як з її чоловіком фліртують інші.

Нещодавно посеред вулиці Джей Ло влаштувала скандал. На вихідних Лопес з чоловіком, актором Беном Аффлеком та дітьми артистки вечеряли в одному з ресторанів Лос-Анджелеса.

Після вечері родина вирушила до машини, де Аффлек галантно відкрив двері дружині. Коли ж актор зачинив двері, повз проїжджала його фанатка, яка необережно кинула: "Бене, я тебе кохаю".

Ця ситуація роздратувала знаменитість. У гніві Джей Ло вигукнула  сміливій дівчині: "Відвали, с*чко!"

Потім Лопес мило усміхнулася. Фанати зіркового подружжя відреагували на цю історію.

  • "Вау, сильна реакція!"
  • "Лопес на районі"
  • "Коли 17 років чекала на цього чоловіка, ще не так відреагуєш"
  • "Все правильно, бо нема чого"

Що відомо про Дженні та Бена

Пара Лопес і  Аффлека - це історія кохання довжиною в кількадесят років, яка привела їх до вівтаря опівночі в Лас-Вегасі. Пара знайома дуже давно, але за дивними поворотами долі Дженні спочатку вийшла заміж за іншого. Шлюб тривав недовго. І все-таки харизматична жінка повернулася до коханого Бена.

Додамо, що Дженніфер та Бен дуже зблизилися під час роботи над кримінальною драмою "Джільї". 

Дженніфер на той момент була одружена з Крісом Джаддом. Свободу знаменитість отримала, заплативши компенсацію у розмірі 18 мільйонів доларів.  Розлучившись, знаменитість практично не розлучалася з Беном. Пара досі закохана та дуже гармонійна.

Нагадаємо, що нещодавно Джей Ло показала свій маєток за кругленьку суму.

Вас також можуть зацікавити новини: