Джонні Депп буде судитися з таблоїдом The Sun / REUTERS

Джонні Депп має намір судитися з британським медіагігантом - компанією News Group Newspapers. Актор звинувачує її у вторгненні в його приватне життя, зокрема – у зломі його телефону.

Читайте такожУ родині Ембер Херд сталося горе (фото)

Як повідомляє таблоїд Blast, посилаючись на джерела, представники актора запустили судовий процес, підготувавши лист-претензію. News Group Newspapers управляє такими таблоїдами як The Sun і нині не існуючий News of the World.

Відео дня

Депп звинувачує ці таблоїди у неодноразових порушеннях його приватності і зловживанны його особистими даними, включаючи нелегальне перехоплення його голосових повідомлень та інші незаконні способи збору даних.

Стверджується, що команда Деппа провела розслідування і дійшла висновку, що телефон актора зламували в період з 1996 по 2010 роки. Сторона актора стверджує, що таблоїди, зокрема, викрали інформацію про його малолітніх дітей і відомості медичного характеру.

Саме таким чином, як вважає Депп, таблоїд The Sun розкрив інформацію про обидві вагітності його дівчини Ванесси Параді (у 1998 та 2002 роках).

Як повідомляв раніше УНІАН, в мережу злили фото, на яких тепер уже колишня дружина Джонні Деппа зраджує йому з мільйонером Ілоном Маском.