Потап і Каменських / фото instagram.com

Співак Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, висловився про поведінку Потапа і його дружини Насті Каменських. В інтерв'ю "Наше радіо" він сказав, що всі їхні вчинки феєричні.

Так, ведуча Лера Товстолес поцікавилася у Позитива, чи спілкується він зараз з Потапом і Настею Каменських. Він відповів, що не підтримує з ними зв'язок.

Також дівчина запитала, що для нього гірше - пісні Потапа або інтерв'ю Каменських Маші Єфросиніній, яке користувачі мережі відразу ж розібрали на меми?

Відео дня

"Це все феєрично", - відреагував Позитив.

А потім він відповів, що поставив би на перше місце в кринжовому рейтингу. За словами Позитива, кринжовіше творчість Потапа, ніж висловлювання Каменських.

Нагадаємо, на початку повномасштабного російського вторгнення Потап перебував в Іспанії. Потім він колесив по світу, прикриваючись допомогою армії ЗСУ. Зараз він і зовсім поїхав до Колумбії, щоб там будувати кар'єру. Пізніше до нього приєдналася і Настя Каменських, яка раніше оскандалилася своїм інтерв'ю, під час якого плакала, зітхала і скаржилася на життя.

Вас також можуть зацікавити новини: