Екс-дружина Дзідзьо зробила важливий висновок після розлучення та назвала головний "факап"

Співачка засмутилася, що не стала суддею на шоу "Співають всі".

Колишня дружина українського артиста Дзідзьо, співачка Ярослава Притула, яка виступає під псевдонімом SLAVIA, зізналася, який найголовніший висновок зробила для себе після усіх подій цього року.

Про це вона розповіла у своєму Instagram.

"Я зрозуміла, як важливо балансувати між різними сферами життя та декількома проектами одночасно, тому що іноді спрацьовує не той, на який розраховуєш", – зазначила співачка.

При цьому вона назвала своє найбільше розчарування 2021-го го: "Найбільший факап у цьому році – зізнаюся чесно, шкодую, що не змогла синхронізувати графіки та стати суддею шоу "Співають всі".

Читайте також"Як намальований": Дзідзьо засвітився із холостячкою Нікітюк та "зачепив" колишню (фото)Також співачка поділилася, чим вона пишається: "Своїми новими піснями. Найулюбленіша, як і подорож, завжди крайня, і це "Любов любов"

Раніше повідомлялося, як SLAVIA сходила на побачення з Дзідзьо та поділилася спогадами про минуле.

Дзідзьо та SLAVIA: розлучення

У квітні поточного року стало відомо, що Дзідзьо і SLAVIA вирішили розлучитися після 20 років спільного життя.

Коментуючи розлучення, Ярослава заявила, що зі свого боку вона зробила все, щоб врятувати шлюб: "Моя совість чиста. Я спокійна. Треба дати прожити собі все, що приготувала доля".

У мережі тим часом поширювалися чутки, що саме Цибульська вплинула на рішення про їх розлучення. Сама вона їх всіляко спростовувала.

Вас також можуть зацікавити новини: