Володимир Остапчук та Христина Горняк / Фото - instagram.com

Екс-дружина українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла про проблеми зі здоров'ям. Австрійські та українські лікарі поставили їй діагноз - гідронефроз.

Як поділилася в блозі знаменитий нотаріус, їй планують видалити ліву нирку, оскільки вона не може повноцінно функціонувати. 

Горняк намагається шукати в цій ситуації позитивні моменти, і каже, що права нирка функціонує повноцінно, тому вона зможе "працювати за двох".

Відео дня

"Лікар в Австрії підтвердив мій діагноз - гідронефроз. І сказав, що моя ліва нирка не працює зовсім! І на жаль, врятувати її він не зможе. Але він сказав, що моя права нирка працює на всі 100%, і виконує все те, що потрібно мені для щасливого і здорового життя! Я можу їсти, як і їла, можу пити, як і пила. Я можу все! Тому я повинна подякувати за це Богові і йти далі, посміхаючись, як я це роблю!" - розповіла своїм фанатам Христина. 

Чому Христина Горняк і Вова Остапчук розлучилися

Про розставання пари стало відомо нещодавно. Це вразило публіку, оскільки ще в 2022 році вони здавалися щасливою родиною, і говорили, що планують завести дитину. 

На сьогоднішній день відомо, що у Вови Остапчука вже інші стосунки. Він зустрічається з юною журналісткою на ім'я Катя.

Нагадаємо, дружина Остапчука відзначила своє 23-річчя в ультрасексуальному вбранні.

Вас також можуть зацікавити новини: