Емеральд розповіла, як скандальна історія з екс-чоловіком вплинула на її сім’ю

Жінка найбільше переживає через свою маму та дітей.

Колишня військова Євгенія Емеральд висловилася про те, що її близькі люди не знаходять собі місця через її життєві перипетії.

Нещодавно у проекті ЖВЛ Емеральд заявила, що її мама дуже важко сприймає конфлікти, спровоковані екс-чоловіком Євгеном Стипанюком. Жінка має надію, що її мама не боятиметься і не проливатиме сліз.

Також Євгенія постійно розповідає мамі, що дуже прагне добитися справедливості.

Поліцейська в декреті додала, що опісля розлучення з колишнім чоловіком Стипанюком мама вирішила переїхати до неї, щоб допомогти виховувати внуків.

Емеральд акцентувала увагу на тому, що зі старшою донькою доводиться багато спілкуватися та все пояснювати. А маленька семимісячна донька Афіна дуже відчуває переживання мами. І лише нещодавно дитина почала нормально спати та їсти.

Раніше Євгенія Емеральд ділилася інформацією про те, що її намагалися позбавити життя. У всіх бідах та конфліктах жінка звинувачує свого колишнього чоловіка Стипанюка. Цікаво, що жінка помітила, що її чоловік повністю хотів контролювати життя дружини.

Тому Емеральд вирішила "достукатися" до екс-нардепа Олега Ляшка, у якого охоронцем працював Стипанюк. Вона попросила Ляшка якось вплинути на проблему. Проте він наголосив, що для нього пріоритет - перемога України, а всі ганебні звинувачення жінки мають брехливий характер.

Нагадаємо, раніше Євгенія Емеральд в інтерв'ю УНІАН публічно розповіла про непрості стосунки з екс-чоловіком, військовим Євгеном Стипанюком.

Вас також можуть зацікавити новини: