Саша Погорєлова / instagram.com/sashulialfw

Учасниця 12 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Саша Погорєлова відвідала допрем'єрний показ фільму "Сусідка" з Ксенією Мішиною в головній ролі.

Саша з'явилася в кінотеатр у чоботях, міні-спідниці і футболці. Доповнила вона образ лаконічним годинником. Однак не все так просто. Виявляється, що Погорєлова там була не одна - її помітили в компанії учасника першого сезону шоу "Холостячка" Євгена Ковтуненка і учасниць "Холостяка" попередніх сезонів.

Варто відзначити, що Євген також підібрав собі стильний образ. Він постав у світлих штанях, кросівках, чорній водолазці і коричневому піджаку. 

Відео дня
Саша Погорєлова та Євген Ковтуненко / фото ТСН

До слова, українська романтична комедія "Сусідка" з Ксенією Мішиною в головній ролі виходить в прокат 29 грудня. Це легкий ромком, сповнений соковитого українського гумору та ліричних моментів. В основі сюжету - карколомна історія стосунків безвідповідального затятого холостяка (Артемій Єгоров), готового на будь-яку авантюру заради розваги, і розсудливої вчительки музики (Ксенія Мішина) - матері-одиначки, для якої на першому місці в житті сімейні цінності і діти.

Нагадаємо, раніше улюблениця "холостяка" прийшла на церемонію троянд без білизни.

Вас також можуть зацікавити новини: