Пугачова поговорила з Земфірою / фото instagram.com/zemfiralive

У Тель-Авіві відбувся концерт Земфіри, і на нього заявилася несподівана гостя. На виступі була помічена Алла Пугачова, яка разом з чоловіком Максимом Галкіним і дітьми перебуває в Ізраїлі.

Так, Рената Литвинова, яку пов'язують із Земфірою теплі стосунки, опублікувала на своїй сторінці в Instagram в "історіях" спільне фото співачок і коротко подисала "11.10".

Земфіра у своїх соцмережах поділилася постом про те, що сказала їй Пугачова після концерту.

Відео дня

"Вітаю. Не стала б писати до закінчення туру, якби... Алла Борисівна відвідала концерт, похвалила музикантів, сказала, що я дитина на сцені. А я хочу у відповідь сказати - ви крута, безумовна величина. Неважливо, як ми відчуваємо музику, ми обидві співачки нашої країни", — написала вона.

У мережі хвиля захоплення позицією співачок: обидві вони виступають проти війни і залишили РФ:

  • "Улюблені "іноагенти", які за життя без війни! Дякую адекватним людям за життєву позицію!"
  • "Дві легенди і мої улюблені співачки"
  • "Вам обом дякую за правду, сміливість, за свободу слова, думки!"
Фото Алли Пугачової та Земфіри з Ізраїлю захопило мережу

Нагадаємо, Земфіра засуджує злочинну війну РФ проти України. На одному з концертів вона підтвердила це зі сцени.

Від'їзд Пугачової з РФ: що відомо

29 вересня 2022 року російська співачка Алла Пугачова вдруге виїхала з країни-агресора. Її разом з дітьми помітили на території московського аеропорту Внуково. Артистка знову поїхала в Ізраїль і отримала там паспорт.

Особняк Пугачової в селі Підмосков'я виставлений на продаж за 1 мільярд рублів, повідомляють росЗМІ. 

Відомо, що в березні 2022 року, після того як Росія напала на Україну, Пугачова разом з чоловіком Галкіним і дітьми поїхала в Тель-Авів. Шоумен одразу ж засудив війну Путіна, а Примадонна підтримала свого чоловіка.

У кінці серпня Алла Борисівна повернулася в РФ, а ось Галкін залишився за кордоном. Тоді зірка розповіла, що її дітям час йти до школи. 

Пізніше Максима Галкіна внесли в список "іноагентів" в Росії, Примадонна заступилася за свого чоловіка. Вона попросила владу РФ також внести її до переліку цих осіб.

10 жовтня 2022-го Пугачова звернулася до своїх шанувальників і заявила, що молиться про мир. У цей же день вона опублікувала фото, в підписі до якого підтвердила, що перебуває в Ізраїлі.

Вас також можуть зацікавити новини: