Даша Астафьєв не соромиться показуватися у "неінстраграмних" позах / фото instagram.com

Українська співачка Даша Астаф'єва показала фанам, як тримає себе у формі. На тлі ракетних атак та спроб росіян залякати українців, вона не втрачає віру у перемогу та продовжує слідкувати за фігурою.

Так, попри стрес та тривоги зірка Playboy займається йогою. Вона не перестає захоплювати фанів гнучкістю та привабливими формами.

У Stories Астаф'єва розповіла, що йога "сама себе не зробить", тому вона не відкладає цю справу на інший час. На фото, якими поділилася співачка, можна помітити, що вона вдало виконує асани (вправи).

Відео дня
Гнучка Даша Астаф'єва показала, як займається йогою / скриншот

Для занять йогою Астаф'єва обрала сірий спортивний комплект. Гнучка співачка не соромиться показуватися у "неінстраграмних" позах та власним прикладом доводить, що піклуватися про своє тіло можна навіть вдома.

Чи відома Даша Астаф'єва

Співачці, яка народилася у Дніпропетровській області, 37 років. Вона почала свою кар'єру з роботи моделлю. У 2006 році вона потрапила на обкладинку українського Playboy, а згодом її запросили на зустріч із засновником легендарного журналу Г'ю Гефнером. 

Паралельно з цим Астаф'єва здобувала славу ще й як співачка. Вона пробувала свої сили на "Фабриці зірок", а після цього стала однією з солісток гурту Nikita. Музичний колектив виступав з 2008 по 2011 рік. За цей час дівчата з гурту встигли випустити немало треків, які стали хітами. 

Нещодавно Астаф'єва розповіла, що вона перенесла серйозну операцію. Через це вона не може співати. 

Вас також можуть зацікавити новини: