Харчишин розповів, як сина на війну відпускав: "Який ти воїн?"

Співак пишається старшим сином, який до цього був проти зброї та ніколи не хотів воювати.

Фронтмен гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин розповів, що його старший син Іван пішов захищати Україну у перший день повномасштабної війни. Артист пригадав свою розмову зі спадкоємцем. 

"Старший син мій на півночі. Він у Збройних Силах, з першого дня (повномасштабної війни РФ проти України - УНІАН). Я йому не можу заборонити, він вже дорослий. я йому пояснив: "Я не маю права тобі забороняти, хоча ти мій син, моя дитина, але якщо ти вирішив - підеш" - розповів Харчишин в інтерв'ю на YouTube-каналі "Кар'єрист".

Артист казав, що сину потрібно думати не тільки про себе, а й про безпеку своїх братів. Втім, старший спадкоємець був налаштований рішуче. У перший день повномасштабного вторгнення він пішов до військкомату на Житомирщині.

"Вийшов, пішов та записався. Ввечері у нього вже був автомат... Я ще здуру дістав батькову рушницю, почав розбирати, хаотично показувати, як вона збирається-розбирається. Бо він взагалі проти зброї, він агностик-пацифіст, він філософський факультет закінчив", - пояснив співак.

Харчишин зізнався, що відпускав сина на війну з важкими думками. Він не розумів, як Іван може стати воїном. Навіть у дитинстві хлопець не грався у "стрілялки", пояснив музикант.

"Я просто думаю: "Який ти воїн, куди ти йдеш, для чого?". Тим більше він був проти взагалі війни...Ми бачимось, то це вже виходить до мене чоловік, реально чоловік. А я цивільний", - додав Харчишин.

Нагадаємо, раніше музикант видав сумний прогноз щодо війни. Харчишин вважає, що вона може тривати довго.

Вас також можуть зацікавити новини: