За словами артиста, Путін хоче воювати до останнього росіянина / скриншот

Український співак Валерій Харчишин розповів, що повномасштабна війна РФ проти України може тривати довго. Артист зазначив, що він не голова ГУР Кирило Буданов, аби давати якісь прогнози. Проте музикант усе ж поділився своїми думками.

"Невдячна це справа - давати прогнози. Я не Буданов, навіть не Арестович, але я розумію, що це буде дуже довго... У мене думка така. Поки нас не обійме міжнародній Альянс, поки ми не станемо партнерами НАТО... Це має бути якась хоча б формальність, що шоста стаття спрацює, раптом що. То ми не зупинимо цю війну, не переможемо. Тобто будемо воювати до тих пір, поки будуть в нас сили", - заявив Харчишин в інтерв'ю на YouTube-каналі "Кар'єрист".

За словами артиста, Путін хоче воювати до останнього росіянина. Тому Харчишин вважає, що Україна має отримати членство у ЄС, виконати "якісь зобов'язання", аби вступити до НАТО. Це допоможе нам перемогти, зазначив музикант.

"Ми розуміємо, що не вимкнемо Китай, не вимкнемо Іран, Росію. Вони усе одно будуть виробляти ото л*йно, що запускають проти нас. І до останнього рубля, до останнього росіянина, Путін буде воювати... Цей налаштований йти до кінця", - вважає Харчишин.

Нагадаємо, нещодавно Харчишин пригадав раптову зустріч з Монатіком у Польщі. Він зазначав, що розмова була неприємною.

Вас також можуть зацікавити новини: