Для знімка Беррі вийшла на балкон і взяла келих вина / скріншот

56-річна актриса Холлі Беррі здивувала фанів сміливим фото. Зірка вирішила показати, як вона відпочиває. Виявилося, актриса вважає за краще це робити без одягу.

На своїй сторінці в Instagram Беррі показала фото, для якого вона повністю роздяглася. Актриса хвалиться формами і зовсім не соромиться хизуватися оголеним тілом на камеру. Для знімка Беррі вийшла на балкон і взяла келих вина. 

"Я роблю те, що хочу", - написала зірка в описі до фото.

Відео дня
Холлі Беррі показала оголене тіло / скріншот

Користувачі похвалили актрису за сміливість і відзначили, що їй вдалося зберегти прекрасну форму. Однак деякі коментатори помітили, що Беррі все частіше стала з'являтися перед камерами з алкоголем. Актриса налякала їх своєю показною любов'ю до вина.

Холлі Беррі з келихом шампанського / скріншот

Зовсім недавно вона вже показувала фото зі спиртним. На ньому Беррі позувала в купальнику і з келихом шампанського.

Фанати радять актрисі не захоплюватися алкоголем і знайти відраду в чомусь іншому, менш шкідливому для здоров'я. Багато хто згадав, що в 2015 році вже ходили чутки про згубну любов Беррі до спиртних напоїв. Тоді вона "заливала горе" після розлучення з Олів'є Мартінесом, проте нині у 56-річної зірки мало приводів для смутку.

У 2022 році 51-річний співак Вана Ханта одружився на актрисі, вона часто показує фото з чоловіком і не давала натяків на те, що в їхніх стосунках можуть бути проблеми. Також Беррі займається спортом і регулярно з'являється на світських заходах. Саме тому раптове захоплення алкоголем викликало у фанатів подив.

Де знімалася Холлі Беррі

Голлівудська актриса запам'яталася багатьом кіноманом роллю у фільмі "Жінка-кішка". Критики негативно оцінили кінокартину, проте Беррі вразила багатьох своєю фігурою в шкіряному костюмі. Також актриса знімалася у фільмах "Готика", "Помри, але не зараз", "Люди Ікс", "Джон Вік" і багатьох інших.

Вас також можуть зацікавити новини: