Соловій знялася в еротичній фотосесії / instagram.com/soloviyka

Українська співачка Христина Соловій, яка увірвалася в шоу-бізнес з хітом "Тримай", вперше знялася в еротичній фотосесії для чоловічого глянцю Playboy.

Дівчина позувала в білому боді з глибоким декольте і на зав'язках. У цій фотосесії вона розкрилася по-новому - чуттєва і водночас сексуальна Соловій продемонструвала струнку фігуру.

"Мені 28 і я відчуваю себе досить самобутньою і красивою, щоб дозволити собі бути відвертою на фото, відео або на сцені заради свого задоволення. Коли я, 22-річна "квіточка" української музики (або ваш улюблений епітет), вперше отримала пропозицію публікації відвертих фото, я злякалася. І потрапила у відому пастку "а що скажуть люди?". І люди неодноразово розповідали, що їм належить моє тіло, і що я повинна з ним робити, а що - ні", - написала співачка.

Відео дня

Читайте такожУкраїнська співачка Надя Дорофєєва розкрила свою вагу, об'єм грудей та талії

Також вона додала, що зараз сама вирішує, що їй робити.  Зірка навчилася насолоджуватися життям, молодістю, красою і нарешті кар'єрою.

"Вийти з токсичного контролю суспільства над проявами моєї сексуальності - це моє особисте відновлення незалежності. Мені 28, я відчуваю себе вільною і тепер мені так байдуже", - додала зірка.

Соловій знялася в еротичній фотосесії / скріншот Instagram
Соловій знялася в еротичній фотосесії / скріншот Instagram

Вас також можуть зацікавити новини: