Ілона Гвоздьова розповіла про стосунки з чоловіком / фото instagram.com/ilonagvozdeva

Відома танцівниця і хореограф Ілона Гвоздьова дала відверте інтерв'ю на пікантну тему.

В проекті "На крилах" на Youtube-каналі Аліни Харченко Гвоздьова розповіла про сімейне життя і секс під час вагітності.

Читайте також"Танці з зірками": вибула із шоу учасниця жорстко відповіла хейтерам (фото)

«У другому моєму цікавому стані у мене немає такого бурхливого бажання кожен день, але, як то кажуть, обов'язок ніхто не скасовував, тому намагаємося знаходити різні варіанти. Я шукаю різні шляхи вирішення всіх цих інтимних ситуацій. Чоловікові подобається, що в нашому сексуальному житті з'явилося більше різноманітності. Відійшла класика, прийшли якісь нові методи", - сміючись і трохи ніяковіючи відповіла Ілона Гвоздьова.

Також на своїй сторінці в Instagram, Гвоздьова поділилася кількома правилами їхнього сімейного життя.

"Сімейне життя - це нескінченна робота над відносинами, постійні компроміси, чаша терезів, яку необхідно завжди врівноважувати обом, згодні? У нас з чоловіком за 11 років спільного життя з'явилися такі собі сімейні ритуали, які часто роблять наше сімейне життя міцніше, позитивніше і не дають довго ображатися один на одного в разі сварки", - написала зірка і навила кілька прикладів:

  • ранок завжди починається з поцілунку і обіймів, відразу стає тепліше і залишається почуття захищеності і любові протягом дня;
  • будь-яка прогулянка і поїздка в машині завжди супроводжується за принципом "рука в руці";
  • сніданок, обід, вечеря завжди супроводжується поцілунком, навіть якщо в сварці.

Семейная жизнь-это бесконечная работа над отношениями, постоянные компромиссы, чаша весов,которую необходимо всегда уравновешивать обоим,согласны?У нас с супругом @khomiachukivan за 11лет совместной жизни появились такие себе семейные ритуалы ☝️, которые зачастую делают нашу семейную жизнь прочнее, позитивнее и не дают долго обижаться друг на друга в случае ссоры👌😍 А именно: - наше утро всегда начинается с поцелуя и объятий 🥰, сразу становится теплее и остаётся чувство защищенности и любви на протяжении дня😍💃🏽 -любая прогулка и поездка в машине всегда сопровождается по принципу «рука в руке»☝️ - завтрак,обед,ужин всегда сопровождается поцелуем, даже если в ссоре🙈👌 Какие у вас семейные ритуалы,которые помогают вам сохранить тепло и гармонию в вашей паре? #илонагвоздева #счастье #семья #любовь #love #lovestory #family #happy #отношения #отношениямеждумужчинойиженщиной

Допис, поширений Илона Гвоздева | Dancer (@ilonagvozdeva)

Нагадаємо, як повідомляв УНІАН, Гвоздьова чекає хлопчика. Він повинен з'явитися на світ вже найближчим часом. Ілона з чоловіком заздалегідь придумали ім'я для малюка.

На останньому терміні вагітності Гвоздьова ризикнула взяти участь у "Танцях з зірками" і відверто розповіла, як активності відбилися на її самопочутті.