Ірина Білик після розлучення з'явилася в компанії чоловіка/ фото instagram.com/bilyk_iryna

Українська співачка Ірина Білик цього року розлучилася з російським режисером Асланом Ахмадовим. Точна причина розлучення невідома, проте їм вдалося зберегти дружні стосунки. Колишнє подружжя займається вихованням п'ятирічного сина Табріза, якого народила сурогатна мати.

Читайте також"Влізла в бійку": MamaRika захистила свою подругу від ґвалтівникаАртистка на своїй особистій сторінці в Instagram розмістила знімок з брутальним чоловіком.

Ірина Білик та Сергій Мироненко позували посеред поля біля шикарного автомобіля. Співачка для кадру обрала вишукане чорне вбрання, а чоловік постав у джинсах, піджаку і білій сорочці. У доповненні образу стильний головний убір.  

Ірина Білик показала фото з імпозантним чоловіком / фото instagram.com/bilyk_iryna

Відзначимо, що 37-річний Сергій Мироненко – український співак і учасник безлічі талант-шоу. Він наприкінці вересня записав дуетний сингл з Іриною Білик. 

Крім того, режисером кліпу на пісню "Отпусти" став Аслан Ахмадов. Зйомки проходили в Києві. 

"Ну що Сергію, скоро наші спільні концерти по Україні. Що будемо співати?"-, підписала Білик.

"Яка романтика", "Зірка", "Супер", "Як же красиво", "У вашому виконанні будь — яка пісня хороша", "Чудові", - відзначили користувачі мережі.

Ірина Білик: творчість і особисте життя

Ірина Білик народилася 6-го квітня 1970 року в Києві. Вона з раннього дитинства мріяла про велику сцену. Її співоча кар'єра почалася в 1989 році, вона брала участь у фестивалі "Червона рута". Ірина Білик - щаслива мама двох синів. Народна артистка України часто ділиться знімками своїх спадкоємців.

Вас можуть зацікавити новини: