Ірина Федишин повідомила, що загинув військовослужбовець, якому вона недавно купила машину

Співачка, яка регулярно допомагає армії, довела до сліз трагічною новиною.

Українська співачка Ірина Федишин повідомила, що загинув військовослужбовець, якому вона нещодавно допомагала. Солдат ЗСУ Микола "Лютий" Макаревич потрапив під обстріл окупантів 4 березня. На жаль, отримані поранення виявилися несумісні з життям. 8 березня Федишин дізналася, що "Лютий" загинув. 

Виконавиця згадала, як незадовго до загибелі Микола звернувся до неї з проханням про допомогу - йому потрібен був автомобіль для виконання бойових завдань на Бахмутському напрямку (зараз Бахмутський напрямок - один з найважчих на всій лінії фронту). Зірка знайшла машину і передала її захиснику. 

"Через 6 днів, 2 березня, Микола надіслав відео і повідомив, що автомобіль потрапив під обстріл. Але встиг попрацювати на порятунок і евакуацію побратимів... Побачивши повідомлення, я відповіла, що ми дамо ще автомобіль і запитала "Чи всі живі?". Відповідь не надходила ... " - написала у своєму блозі Ірина Федишин. 

8 березня волонтери повідомили зірці, що Микола Макаревич загинув 4 березня. 

"Йому виповнилося нещодавно 35 років, був командиром роти, 125 бригада, пішов добровольцем. Щирі співчуття рідним. У Миколи залишилися дружина, 4-річний синочок, батьки", - уточнила співачка.

Нагадаємо, Коля Сєрга розповів, як ледь не загинув на фронті.

Вас також можуть зацікавити новини: