Василь Міщенко хоче воювати проти України / фото wikipedia.org

68-річний російський актор Василь Міщенко заявив, що рвався на війну, розв'язану країною-агресора на території України. За його словами, він звертався до окупантів з проханням взяти його на фронт, проте йому відмовили через вік.

В інтерв'ю пропагандистам він сказав, що його не потрібно було просити служити в армії РФ, тому що він сам всіляко підтримує кривавий режим Кремля і диктатора Володимира Путіна, який віддає злочинні накази окупантам.

"Я кажу, дайте хоч в обоз, я не знаю, підвозити що-небудь буду. Ну вони кажуть: "Без тебе там знайдуться", – поскаржився путініст.

Відео дня

Через відмову він дуже засмутився і сказав, що пам'ятає, як "набивати магазин". Крім того, він згадав, як їздив на окуповані Росією території і піднімав бойовий дух загарбникам. 

Також старий путініст заявив, що поважає тільки тих росіян, які залишилися жити в країні-агресора і підтримують військову політику Путіна. 

Чим відомий Василь Міщенко

Василь Міщенко - радянський і російський актор. З 2001 року - Заслужений артист РФ. Знімався в таких стрічках як "Вічний поклик", "Жіночий день", "Мрії ідіота", "Душогуби", "А щастя десь поруч" та інших.

Вас також можуть зацікавити новини: