Віктор Андрієнко / Скриншот YouTube

Актор Віктор Андрієнко, який зіграв у фільмах "Димка", "Спокуса Дон-Жуана", "Діалоги з совістю" та інших фільмах, розповів про роботу в РФ і про те, як продюсери "кидали" українських акторів на гроші.

В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Андрієнко зізнався, що на зйомки серіалу виділялася певна сума грошей, проте продюсери, щоб щось покласти собі в кишеню, знижували ставки для українських акторів.

"Мене звуть: "Вікторе, ми хочемо запросити вас у серіал". Це були 2012-2013 роки. Я приходжу, мені кажуть: "Значить, дивись, у нас для вас така сума на день, ми можемо це дати, у нас більше немає". А де ж ви їх ділили? Кажуть, що всього 80 тисяч на серію. А я знаю, скільки коштує серіал. Москва видавала 200 тисяч доларів. 20 тисяч доларів потрібно було подати в гільдію продюсерів, залишається 180 тисяч доларів? А я знаю, де ще 100... У кишені продюсерів", - розповів актор.

Відео дня

Він додав, що бували такі ситуації, коли акторам рік не видавали зарплату. Тому їм доводилося чекати.

Нагадаємо, раніше відомий український актор розкритикував фінансування кіно під час війни. Олексій Гнатковський вважає, що виділяти гроші потрібно на культуру та освіту.

Вас також можуть зацікавити новини: