Кацуріна розповіла про операцію на грудях та показала інтимне фото

Дівчина Влада Дантеса не приховує, що робила "пластику".

Даша Кацуріна, яка нині зустрічається з колишнім чоловіком Наді Дорофєєвої, розповіла про операцію на грудях. Обраниця Вови Дантеса розкрила подробиці "пластики".

Так, Кацуріну запитали в Stories про те, чи годувала вона груддю другу дитину. Як відомо, у неї двоє дітей від Михайла Кацуріна - донька Саша та син Іван.

"Тема грудей завжди актуальна.Бачу багато запитань, тому відповідаю: груди я зробила після перших пологів та народження Саші. Чи задоволена? Дуже!", - зізналася Кацуріна.

Також вона розповіла, чи буде робити нову "пластику". Як виявилося, Кацуріна не планує знову лягати під ніж хірургів.

"Переробляти після народження Івана не бачу сенсу, все подобається. З обов'язкового для себе роблю раз на рік УЗД, годувала Івана сама", - повідомила дівчина Дантеса.

Розповідь про операцію Кацуріна "ілюструвала" інтимним фото. На ньому вона кормить груддю свого сина. Судячи з усього, це фото дівчина Дантеса робила ще у пологовому будинку.

Даша Кацуріна та Вова Дантес - що відомо про пару

Навесні 2022 року стало відомо, що Вова Дантес та Надя Дорофєєва розлучаються. Згодом фанатів приголомшила новина. Виявилося, що Додо зустрічається з другом Михайлом Кацуріним, а Дантес - з його колишньою дружиною Дашею Кацуріною.

Після цього Дантеса та Дорофєєву навіть звинувачували у свінгерстві. Увесь цей час артисти не розривали свій шлюб офіційно. Лише у січні 2023 року вони привітали одне одного з офіційним розлученням

Дантес будує стосунки з Кацуріною, він спілкується з її дітьми. Даша навіть розповідала, що співак вимагає у неї третю дитину.

Вас також можуть зацікавити новини: