Співачка хотіла скоїти самогубство через затяжну депресію / Фото instagram.com/katyperry

Американська поп-співачка Кеті Перрі зізналась, що три роки тому хотіла скоїти самогубство після розставання з Орландо Блумом.

Вагітна артистка розповіла про переживання в інтерв'ю для радіостанції SiriusXM CBC, повідомило видання The Sun.

Кеті Перрі зізналась, що суїцидальні думки у Кеті Перрі з'явились після випуску не надто вдалого альбому Witness.

Відео дня

Співачка переконує, що тоді вона почувалась розбитою, а той період життя позначився крахом як у кар'єрі, так і в особистому. Зараз Кеті Перрі усвідомлює, що вона надто драматизувала ситуацію. 

Читайте такожЗірка серіалу "Королеви крику" Емма Робертс вагітна

"Моя кар'єра розвивалась по висхідній – все вище, вище і вище. А потім раптом сталося падіння, не таке вже й велике, як я розумію зараз… Я стільки вклала в усе це, що частини мене просто не стало… Я б потонула у своїй печалі і, напевно, просто викинулася б", – зізналася зірка. 

Вона розповіла, що її врятувала віра, надія та вдячність. Артистка була впевнена у своєму шляху та цілі й невдовзі її особисте життя налагодилося, а разом з тим і кар'єра знову пішла вгору. Нині вона розуміє, що пережите позитивно позначилося на ній, адже вона почала по-іншому дивитися на життя.

"Для мене було важливо відчути себе розбитою – це допомогло мені по-іншому зібрати себе знову, допомогло "заземлитися", а не просто марнувати життя як попзірка", – пояснила Кеті Перрі. 

Як повідомляв раніше УНІАН, співачка Кеті Перрі вагітна від голлівудського актора Орландо Блума. Навесні пара хотіла зіграти весілля, але через пандемію коронавірусу перенесли подію на наступний рік.