Філіп Кіркоров / скріншот

Після участі в "голій вечірці" Насті Івлєєвої співака Філіпа Кіркорова почали скрізь скасовувати. Його концерти були зірвані, а з російських передач його вирізали.

Однак зараз стало відомо, що путініст повертається на екрани росТБ. Так, він знову стане членом журі шоу "Маска". Автори проекту вирішили залишити його.

"Незважаючи на низку скасувань, жартувати про "голу вечірку" він не побоявся: одному з учасників шоу співак зізнався, що той "зайшов у ті двері", а минулий рік все-таки визнав невдалим", - пишуть пропагандисти.

Відео дня

До слова, на "голій вечірці" проблеми Кіркорова не закінчилися. За даними росЗМІ, йому заблокували рахунки в трьох різних банках.

Зазначається, що він не доплатив податковій 47 тисяч рублів. Рішення про блокування трьох рахунків артиста було винесено на вимогу ФНС. 

Нагадаємо, раніше продюсер Юрій Лоза висловився щодо путініста Філіпа Кіркорова, концерти якого масово скасовуються в країні-агресорі. За його словами, в період популярності Кіркорова його всі розціловували, проте після інциденту з "голою вечіркою" і подальшого скасування концертів про нього всі забули.

Вас також можуть зацікавити новини: