Ольга Харлан з коханим Луїджі /instagram.com/olgakharlan/

Українська багаторазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан зараз живе в Італії разом з коханим Луїджі Самеле. 

Нещодавно дівчина відповідала на питання підписників. Деяким стало цікаво, чи вчить чоловік українську мову. Ольга пішла і запитала у нього напряму. Він відповів так:

"Слава Україні! Путін х*йло!"

Відео дня
Скріншот відео /instagram.com/olgakharlan

Харлан додала, що коханий завжди підтримує у всьому та розділяє її позицію щодо війни. Після повномасштабного вторгнення життя дівчини змінилося. Вона мріє, аби скоріше закінчилася війна і вона могла спокійно жити в Україні. 

Нагадаємо, Луїджі та Ольга почали зустрічатися у 2019 році. Він є відомим італійським фехтувальником та триразовим чемпіоном Європи. Дівчина говорила, що у них 7 олімпійських медалей на двох. Спортсменка зазначила, що Луїджі раніше був в Україні, знайомився з її батьками, бабусею та дідусем.

Чоловік активно підтримував Харлан під час спортивного конфлікту у 2023 році. Тоді Ольга не захотіла потиснути руку росіянці на чемпіонаті світу з фехтування в Мілані.

Обранець також підтримав її в соцмережі, за критику спортивної системи, яка дозволила ухвалити рішення про дискваліфікацію спортсменки. Тоді на нього полився хейт, але Луїджі все одно вважає, що кохана зробила все правильно.

Вас також можуть зацікавити новини: