Андрієвська кардинально змінила свою зовнішність / instagram.com/koroleva_andrievskaya

Блогерка Аліна Андрієвська з окупованого Донецька, яку в мережі знають як "міс ДНР", а сама вона називає себе "королевою" шокувала своїми фото. Нещодавно вона вирішила показати, який вигляд мала у підлітковому віці, до всіх своїх трансформацій з обличчям. 

"Знайшла фото, де мені 15 років", – підписала архівну світлину прихильниця Росії.

Дівчина на світлині має русяве волосся, звичайні риси обличчя та пухкі природні губи. 

Відео дня
Скірншот світлини / фото oboz.ua 

Зараз же важко розгледіти у "переробленій" Аліні, у якої величезні губи на пів обличчя, ту звичайну ученицю старших класів. Вона не приховує, що зробила ніс, вилиці, змінила форму та розріз очей. Пластичні хірурги збільшували їй ще груди та сідниці.

Блогерка майже повністю перекроїла обличчя / instagram.com/koroleva_andrievskaya
Аліна також збільшувала груди та сідниці /instagram.com/koroleva_andrievskaya

Змінювати себе, за чутками, вона почала нещодавно. Блогерка неодноразово говорила, що великі губи допомагають їй полюбити себе. Зараз Андрієвській 41 рік. 

Нагадаємо, "міс ДНР" стала відомою завдяки ганебним рекламам, лякаючою зовнішністю та низькою ерудицією. Наприклад, в одному інтерв'ю вона порівняла себе з королевою Єлизаветою II. Тоді глядачі посміялися над її інтелектом та зовнішнім виглядом.

Попри постійний хейт в соцмережах, Андрієвська активно демонструє своє життя в окупованому Донецьку. Вона часто публікує букети квітів та вважає себе дуже гарною. Жінка була заміжня та виховує доньку.

Вас також можуть зацікавити новини: