Королева Єлизавета відновила одну із заборон для своїх правнуків \ фото REUTERS

Королева Великобританії Єлизавета II підписала новий указ, який стосується її правнуків Джорджа, Шарлотти і Луї - дітей принца Вільяма і Кейт Міддлтон.

Тепер діти не зможуть літати на одних літаках з батьками і один з одним, після того, як їм виповниться 12 років. Цього вимагають протоколи королівської сім'ї. Першим указ королеви торкнеться принца Джорджа, якому поки 8 років.

Справа в тому, що діти принца Вільяма і Кейт - прямі спадкоємці британського престолу, а значить, їм з самого народження не можна було подорожувати на одному і тому ж повітряному судні або кораблі.

Відео дня

Читайте такожЄлизавета II зайшла в паб на зйомках найтривалішого британського серіалу (фоторепортаж)

У разі трагедії завжди повинен вижити хтось один з претендентів на трон. Єлизавета II наклала вето на це правило на прохання свого онука принца Вільяма, але скоро воно знову вступить в силу.

"Швидше за все, саме Вільям стане новим королем Англії на кілька десятків років, а значить, йому вже пора беззаперечно дотримуватися монархічних протоколів. Кейт повинна підтримати його в цьому", - вважає експерт Daily Star, передає popcornnews.

Вас також можуть зацікавити новини