Фото інстаграм Костянтина Меладзе 

Російський композитор і продюсер Костянтин Меладзе має нерухомість як в Росії, так і в Україні. Проте ще минулого року стало відомо, що чоловік хоче швидше продати свою віллу у Криму, аби уникнути ймовірної "націоналізації" майна та його перепродажу на незаконних торгах в країні-агресорці. 

Проте нещодавно у російських ЗМІ з'явилась інформація, що Меладзе вирішив не поспішати та підняв цінник на свою розкішну віллу. Якщо раніше на ріелторських сайтах можна було знайти оголошення з ціною у 289 мільйонів рублів (це приблизно 119 мільйонів гривень), то зараз домівка оцінена у 396 мільйонів рублів (приблизно у 163 мільйони гривень). Причина підвищення ціни поки нез'ясована. 

Що відомо про віллу Костянтина Меладзе 

За чутками, Меладзе придбав віллу ще в 2010 році. Це справжній двоповерховий особняк загальною площею 703 кв.м, який знаходиться у Гурзуфі. У ньому розташовані: хамам, винна кімната, пральна кімната, спортзал, камінна зала, 5 спалень, 6 санвузлів та простора вітальня з кухнею. Для обслуговуючого персоналу також є окремий будиночок із робочою кухнею для кухарів.

Відео дня

У дворі вілли є лаунж-зона з альтанкою та барбекю, а ще басейн з підігрівом, декоративний ставок з рибками та дерев'яний дитячий будиночок з ігровим майданчиком. 

Цікаво, що сам Костянтин відвідував особняк дуже рідко. 

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що блогерка Даша Квіткова після розлучення з Нікітою Добриніном продає будинок за більш ніж 10 мільйонів гривень. 

Вас також можуть зацікавити новини: