Козловський після отримання повістки показався зі зброєю та у формі (відео)

Артист не приховує, що хвилюється, він вже отримав автомат, жетон та військовий квиток.

Український співак Віталій Козловський, який нещодавно отримав повістку, вже відправився на полігон. Артист показався зі зброєю та у формі.

Він опублікував відео та розповів про свої емоції. Співак не приховує, що хвилюється.

"Роблю свої останні кроки як цивільний. Сказати, що я переживаю, це нічого не сказати. Але в мене в житті настає новий етап. Я офіційно став військовим, адже маю свій військовий квиток. А ще жетон, який на сленгу військових називають "смертник". Не знаю, радіти цьому чи плакати", - розповів Козловський.

Також він показав, що йому видали. Співак отримав форму, зброю та взуття. Він жартує, що раніше його зброєю був мікрофон, а нині - автомат, яким можна "утилізувати" ворога.

"Раніше мені стилісти підбирали одяг. А зараз я отримав свою військову форму. Що мені дали? Взуття, форму, кепку, поло. Наступна станція полігон", - поділився артист. 

Про співака також розповів прес-офіцер бригади швидкого реагування "Рубіж" Національної Гвардії України Харитін Старський. Він показав фото з Козловським та зазначив, що артист тримає свое слово.

"Що вам сказати, друзі. Козаченько слово тримає, отримав повістку - пішов у армію. Дали АК та й відправили на полігон (навіть з потяга до Нацгвардії знімати не довелося)", - написав Старський у Facebook.

Козловський отримав повістку

Нещодавно стало відомо, що співак відправиться на фронт. Козловський отримав повістку та вже сходив до військкомату. Менеджер співака Юлія Бакуменко також розповідала, що артист вже пройшов військово-лікарняну комісію і незабаром поїде до військової частини.

Вас також можуть зацікавити новини: