Ксенія Мішина / instagram.com/misha.k.ua

До особистого життя української актриси Ксенії Мішиної прикуто занадто багато уваги. Вона - справжня красуня, яка вражає не тільки своєю зовнішністю, але і талантом. Про таку жінку мріє, мабуть, кожен чоловік.

Однак їй в житті не щастило. У неї були стосунки з чоловіком, який, за її словами, погано ставився до неї і навіть піднімав на неї руку. Також у неї був роман з людиною, від якої вона народила прекрасного сина Платона, але і з ним у неї нічого не вийшло. Чоловік зник з життя актриси і сина, і тільки недавно з'явився.

Крім того, Ксенія намагалася побудувати стосунки на проекті "Холостячка". У фіналі шоу вона вибрала коміка Олександра Еллерта, але і з ним вона розлучилася. Пізніше стало відомо, що до Мішиною залицяється загадковий чоловік. Якось він залишив їй романтичний сюрприз на парковці, де стояла її машина.

Відео дня

Можливо, особисте життя знаменитості почала налагоджуватися? Так, актриса показала, як готувала млинці з сиром для "своїх хлопців". Ймовірно, вона мала на увазі сина і якогось чоловіка. Більше ніяких подробиць зірка не розкрила.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина в шкірі показала всю свою сексуальність.

Вас також можуть зацікавити новини: