Лорак жахнула зовнішнім відомк / скріншот

Ані Лорак, яка народилася і виросла в Україні, але проміняла рідну країну на заробітки в Росії, показала у своєму блозі нове фото. Артистка похвалилася тим, що вирушила на відпочинок разом зі своїм коханим Ісааком. 

На знімку, опублікованому в stories, Лорак не впізнати - вона має втомлений і знесилений вигляд. Синці під очима зрадниця вирішила приховати під величезними сонцезахисними окулярами. 

Багато хто не впізнав Лорак через нову зачіску - вона накрутила волосся, але зробила це дуже неакуратно, і, як можна помітити на фото, тепер в очі кидається його посіченість і нездоровий стан. У новому іміджі Ані має кудлатий, неохайий і значно старший вигляд.

Відео дня
Лорак жахнула зовнішнім відомк / скріншот

Де зараз Ані Лорак

Співачка живе і працює в РФ, проте після появи нового коханого вона стала часто подорожувати з ним по мальовничих курортах зі світовою назвою. Відомо, що нинішній бойфренд Ісаак Віджраку ще в минулому році був одружений і виховував дітей, а з початку цього року переключився на співачку. 

Через це пішли чутки, що "голубка миру" зруйнувала чужу сім'ю і повела звідти чоловіка. Сама Лорак в інтерв'ю переконувала, що сім'ю не руйнувала, а просто "зустріла споріднену душу".

Вас також можуть зацікавити новини: