Брежнєву розкритикували за фальшивий спів / instagram.com/ververa

Популярна співачка Віра Брежнєва прийшла на програму "Вечірній Ургант", в якій розповіла про свій прихід в групу "ВІА Гра", а також заспівала пісню Костянтина Меладзе "Красиво".

Читайте такожЕкс-глава ОПУ Богдан засвітився на вечірці з зірками: спілкувався і курив кальянТворці шоу вирішили потролити Брежнєву і під час її виконання пісні приклеїли їй рот чоловіка. У підсумку зірка засоромилася і прикрила обличчя. Користувачі мережі також не стрималися і почали активно коментувати цей розіграш. Крім того, глядачі відзначили, що ведучий Іван Ургант спеціально почав підспівувати зірці, щоб не так було чутно її фальшиві ноти.

"Віра ледь від збентеження і сорому не провалилася", "Всі ми прекрасно розуміємо, як вона заслужила місце на п'єдесталі", "Віра "заспівала" і фрукти відчули почуття "іспанського сорому"", "Співаюча вусата Віра - це шедеврально", "Ваня потім почав спеціально фальшивити, щоб Віра на його тлі не так жахливо співала", "Ну не всім дано голос, не вмієш співати - не співай наживо", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, раніше Брежнєва згадала, як на кастингу "ВІА Гри" у неї запитували про зйомки в порно.

Вас також можуть зацікавити новини: