Леді Гага похвалилася фігурою / instagram.com/ladygaga

Американська співачка Леді Гага опублікувала в Instagram відео, на якому вона в крихітному бікіні виходить з басейну.

Так, епатажна зірка підібрала помаранчевий купальник на зав'язках, в який ледь помістилися її пишні груди. Також вона прикрасила стегна ланцюгами і одягла сонцезахисні окуляри з темною оправою.

Варто відзначити, що у 35-річної Леді Гаги струнка фігура. При чому вона часто демонструє її у своїх соціальних мережах.

Відео дня
Леді Гага похвалилася фігурою / instagram.com/ladygaga

Чим відома Леді Гага:

Під впливом Девіда Боуї, Майкла Джексона, Мадонни і Queen, Леді Гага створила свій яскравий стиль, який вона використовує у відеокліпах і виступах. Станом на жовтень 2011 року, альбоми Леді Гаги були продані в кількості 23 мільйонів копій, а сингли - 64 мільйони примірників у всьому світі.

Співачка має безліч нагород, серед яких шість премій "Греммі", 13 MTV Video Music Awards і 8 MTV Europe Music Awards, а також вона займає четверте місце в списку 100 найвеличніших жінок в музиці за версією VH1. Time назвав виконавицю однією з найвпливовіших особистостей у світі.

Володарка премії "Оскар" за найкращу пісню у фільмі "Зірка народилася"; номінантка на "Оскар" в категорії "Найкраща жіноча роль".

Її громадська діяльність і громадянський активізм включають в себе проекти в області ментального здоров'я і боротьбу за права ЛГБТ.