Леді Гага постала в приталеній сукні / instagram.com/ladygaga

Американська співачка Леді Гага, яка нещодавно розохотила своїх шанувальників кадрами в купальнику, вирішила похвалитися пишними формами у витриманому образі.

Так, зірка постала в чорній сукні довжини міді з золотими заклепками і поясом з ланцюгами. Доповнила вона такий total-black образ човниками на високих підборах і сонцезахисними окулярами. 

Варто відзначити, що приталений крій ідеально підкреслює фігуру Леді Гаги, а глибоке декольте злегка оголило її груди.

Відео дня

"Немає нічого більш сердечного, ніж це", - підписала фото співачка.

"Королева", "Італійська жінка в Нью-Йорку", "Приголомшливо виглядаєш", "Тобі пасує такий образ", "Куди поділася епатажна Леді Гага?",- пишуть шанувальники в коментарях.

Леді Гага захопила фанів новим образом / instagram.com/ladygaga

Чим відома Леді Гага:

Під впливом Девіда Боуї, Майкла Джексона, Мадонни і Queen, Леді Гага створила свій яскравий стиль, який вона використовує у відеокліпах і виступах. Станом на жовтень 2011 року, альбоми Леді Гаги були продані в кількості 23 мільйонів копій, а сингли - 64 мільйони примірників у всьому світі.

Співачка має безліч нагород, серед яких шість премій "Греммі", 13 MTV Video Music Awards і 8 MTV Europe Music Awards, а також вона займає четверте місце в списку 100 найбільших жінок в музиці за версією VH1. Time назвав виконавицю однією з найвпливовіших особистостей у світі.

Володарка премії "Оскар" за найкращу пісню у фільмі "Зірка народилася"; номінантка на "Оскар" в категорії "Найкраща жіноча роль".

Її громадська діяльність і громадянський активізм включають в себе проекти в області ментального здоров'я і боротьбу за права ЛГБТ.