3-річний Лео з Ірпеня заспівав разом із Вакарчуком / скрін відео

Трирічний хлопчик Леон Буша з Ірпеня, який заспівав біля будинку "Ой, у лузі червона калина" і став зіркою соцмереж, виконав пісню "Не твоя війна" гурту "Океан Ельзи" під час благодійного концерту "Все буде добре" у метро Києва.

На станції метро "Золоті Ворота", де кияни зібралися послухати "океанів", увімкнули відеоролик, записаний у Лео вдома, на якому маленький українець у вишиванці без музики співає перший куплет треку.

Посеред пісні почала лунати музика і лідер "ОЕ" Святослав Вакарчук підхопив Лео та продовжив співати.

Позаду Вакарчука замість ролика з дитиною на екрані почали з'являтися фотографії інших малюків, що постраждали від російської війни в Україні.

Нагадаємо, маленький Лео прославився після того, як випадкове відео з його виконанням пісні "Ой, у лузі червона калина" показали по телебаченню, а в мережі воно почало набирати мільйони переглядів.

Батьки хлопчика застали сина на подвір'ї з палицею в руці, співаючи ремікс на гімн Січових Стрільців блогера-музиканта Девіда Скотта, який взяв за основу виконання лідера "Бумбоксу" Андрія Хливнюка.

До талановитого українця навіть завітали правоохоронні органи, які привезли з собою пакети зі смаколиками.

Відомо, що родина хлопчика мешкала в Ірпені, але через агресію РФ була вимушена переїхати до одного із сіл на Хмельниччині.

Як писав УНІАН, 24 квітня, у великодню неділю, на більшості телеканалів і платформ України та в міжнародних медіа відбулася телевізійна трансляція благодійного концерту гурту "Океан Ельзи""І все буде добре". Захід з такою символічною назвою пройшов у київському метрополітені – на станції "Золоті ворота", яка є однією з найкрасивіших у світі. Саме метро стало прихистком для сотень тисяч киян під час бомбардувань столиці, тож це місце обрали не випадково.

Вас також можуть зацікавити новини: