Леся Нікітюк / instagram.com/lesia_nikituk

Вже багато років Леся Нікітюк є ведучою шоу "Хто зверху?" Чоловіча та жіноча команди змагаються між собою і визначають, хто з них найкращий.

Ведучі програми, як і інші гості, беруть участь у всіх конкурсах. Однак один з конкурсів міг обернутися для Нікітюк катастрофою. Так, знаменитість у величезному костюмі мочалки впала в басейн з водою.

Вона згадала, як вода почала швидко набиратися в костюмі, в результаті чого вона ледь не захлинулася. У той момент всі кинулися на допомогу Лесі.Її співведучий Сергій Притула зупинив конкурс і закликав чоловіків рятувати Лесю.

"Це був реально п*здец. Костюм набрав в себе багато води в басейні. Смішна була б смерть", - написала Нікітюк в інста-сторіз.

Небезпечні ситуації з Лесею Нікітюк

У зв'язку з тим, що дівчина була ведучою програми "Орел і Решка" в її житті було чимало небезпечних ситуацій. Наприклад, в одному з випусків шоу Леся забігла в океан на Мадагаскарі і наступила на морського їжака. Витягнути його голки було складно, адже вони ламаються і запалюються. Тоді Нікітюк сказала, що це був пекельний біль.

Крім того, одного разу Нікітюк потрапила під обстріл під час зйомок шоу "Ле Маршрутка". У той момент вона перебувала в Харкові і на собі відчула все те, що відчувають жителі прифронтових територій.

Вас також можуть зацікавити новини: