Ребрик написала пост / фото instagram.com/liliia.rebrik

Українська телеведуча Лілія Ребрик опублікувала в Instagram пост, в якому розповіла, як ставиться до хейтерства.

"Берегиня щасливої сім'ї - жінка: здорова, мудра і спокійна. Постійно поєднувати це в собі важка праця, але на те ми й жінки, щоб все нам було по силам! Як я живу з плітками про себе? Або переживаю через погані коментарі або, як це зараз модно говорити "хейтерство"? І як залишаюся при цьому спокійною для своєї сім'ї? Щиро зізнаюся: як і будь-яка людина, не завжди легко. Свіжий приклад: вчора одна з підписниць порадила мені попрацювати над моїми колінами. Увагу на цей коментар (як і на свої коліна) я звернула вже вночі, коли перечитувала коментарі. І засмутилася на сон прийдешній! Але ненадовго! Коли я відчуваю, що чужа думка починає псувати мені настрій, то завжди згадую одну історію з дитинства", - написала Ліля.

Читайте такожВедуча Лілія Ребрик зачарувала фоловерів фото в сукні за 1000 євро

Відео дня

Виявляється, що вже в 13 років дівчина стала майстром спорту. У рідних Чернівцях це була грандіозна подія. Через те, що в її класі були практично одні дівчата, то звичайно Лілі заздрили.

"Батьки сказали мені тоді дуже мудру річ: "Ти досягла певного успіху у свої 13, комусь це може (й обов'язково) буде не подобатися, але не сприймай це близько до серця. Чужа заздрість навпаки повинна зробити тебе сильніше". Відтоді це моє золоте правило життя - не звертати уваги на плітки, не слухати злі язики, мені дотепер все одно, що пліткують за моєю спиною. Життя моє і насолоджуватися ним теж мені! А якщо у когось багато часу аналізувати чуже життя, що ж! Я можу їм тільки поспівчувати. Я думаю, краще шукати час на себе і не втрачати ні хвилини на злість і заздрість! В собі я цих двох почуттів не маю і щиро радію успіхам інших! Як ви переживаєте плітки про себе? Рецепт спокою є? Але конструктивну критику я сприймаю! Наприклад, вправи для колін я почала робити вже відсьогодні: просити фотографів робити правильний ракурс", - додала телеведуча.

Як повідомляв УНІАН, Лілія Ребрик вразила наймоднішим "луком" цього літа.