Лоліта висловилася про війну в Україні / скріншот YouTube

Російська співачка Лоліта, яка підтримала злочинний режим Кремля і повномасштабне вторгнення в її рідну Україну, заявила, що початок великої війни був для неї найстрашнішим періодом у житті.

Як розповіла путіністка пропагандистам видання "Стархіт", з 24 лютого 2022 року вона перебувала в Росії, а її мама і дочка жили весь цей час в Україні. Коли Лоліта дізналася про вторгнення РФ в Україну, то відразу ж почала шукати людей, які допомогли б вивезти її рідних з-під ворожих обстрілів. Ці дні Лоліта називає найстрашнішими.

"Раніше я теж думала, що у мене були страшні дні. Виявилося, що ні... Я молилася і сиділа на телефоні. У мене в телефонній книжці були записані номери різних людей, яких я в житті не чіпала. Почала дзвонити їм усім. Було все одно, що про мене подумають. Знайшлися люди, які допомогли мені вивезти близьких. Чого я тільки не наслухалася - називалися суми за кожну людину, яку я виводжу", - сказала Лоліта.

Відео дня

Вона додала, що її близькі приїхали до Росії з однією евакуаційною валізкою. За словами Лоліти, вони взяли з собою тільки те, з чим були в бомбосховищі всі 10 днів з початку великої війни.

Незважаючи на те, що рідні Лоліти пережили російські ракетні атаки, співачка не взялася за розум. Вона продовжує підтримувати злочинний режим Кремля і диктатора Володимира Путіна.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Лоліта закрутила роман з молодшим на 33 роки співаком.

Вас також можуть зацікавити новини: