Як змінився Віктор Кугула / колаж з фото

26-річний бразильський актор Віктор Кугула прославився завдяки ролі Лео в популярному телесеріалі "Клон". У п'ять років він зіграв клона Лукаса Ферраса. Після грандіозного прориву в кіноіндустрії він ще кілька разів з'являвся в телешоу, проте на цьому його творча кар'єра завершилася.

Як повідомляє "Кіноафіша", Лео вирішив приділити час навчанню. Він вступив до одного з місцевих університетів на факультет реклами. 

Зараз хлопець живе в Ріо-де-Жанейро. У своїх соцмережах він охоче ділиться історіями зі свого життя. При цьому в 26-річному юнакові складно впізнати того самого 5-річного Лео.

Відео дня
Віктор Кугула займається спортом / instagram.com/cugula

Кугула займається спортом, тому його статура гідна поваги. До того ж він відростив густу бороду. Шанувальники часто пишуть йому в коментарях, що він змінився до невпізнання. Також йому кажуть, що він став завидним нареченим і про такого хлопця мріє кожна дівчина.

Як змінився Віктор Кугула / instagram.com/cugula

Серіал "Клон": сюжет

Жаді, молода мусульманка, залишається сиротою і змушена повернутися до Марокко, де мешкає її дядько Алі та двоюрідна сестра Латіффа. Проблема в тому, що вона виховувалася в країні, де культура настільки відрізняється від ісламу, що вона виявляється зовсім далека від релігії.

Вас також можуть зацікавити новини: