"О, Боже! Чому?": Філ Коляденко розповів, чому йому було соромно за відомих батьків

Хлопець декілька разів не міг зрозуміти поведінку мами і тата.

Український музикант, учасник гурту KADNAY та син відомих хореографів Олени та Дмитра Коляденків, Філ Коляденко, розповів історію, коли йому було соромно за зіркових батьків. Про це хлопець пригадав в шоу "Вдома поговоримо". 

Перший раз Філу не сподобалась поведінка батька у програмі "Фабрика зірок", де чоловік був у складі журі. 

"Мене так взбісило, коли батько там сидів в журі і у фіналі, де має комусь ставити оцінку, такий ср*в я на те шоу, дістає кросівок і ставить його на стіл. Говорить про кросівок, робить свою роботу, шоу якесь. І я сиджу в цей момент перед телевізором і такий: "О, Боже! Чому? Навіщо ти про кросівок? Там же людина, там вирішується людська доля. Чому ти не вдягнешся нормально?" - говорить Філ. 

Тоді йому було приблизно 15 років. Хлопець не міг втримати емоцій і поскаржився на тата своїй матері. 

"Мамо, я злий на батька. Чому він такий? Я чомусь не міг його прийняти", - сказав Коляденко.

А далі згадав історію, яка була пов'язана і з Оленою. Вони поїхали разом на збори від тенісної школи, коли він був підлітком. 

"Перший мій виїзд такий, типу школа тенісна, діти, їхні родичі, батьки. І мама вирішує саме перед поїздом, наче там за день, поголитися налисо", – розповів Коляденко.

Таким чином жінка ніби шукала себе та новий образ, проте на зборах такий її зовнішній вигляд здивував людей. 

"Я приїжджаю, а вона ще й ліфчики не носить. Всі ставилися до неї, як до сестри. Зараз мені було б це супер приємно. Тоді я думав: "Будь ласка, ні, це мама!" Я пам'ятаю, що важкувато було, але потім звик, що це мої батьки", - наголосив хлопець. 

Нагадаємо, епатажні та яскраві хореографи Дмитро та Олена Коляденки познайомилися на сцені бабусиного театру чоловіка, де жінка була реквізиторкою. Пара прожила разом 10 років, у 1993 році у них народився син Філіп. Як зазначає Дмитро, причиною їхнього розлучення стало бажання Олени мати більше свободи та розвивати власну творчість. 

Вас також можуть зацікавити новини: