Мама Олі Полякової ошелешила своєю красою: "Це точно не сестра?" (фото)

Співачка привітала матір з днем народження та показала рідкісні фото з нею, фанати були шоковані.

Співачка Оля Полякова показала, який має вигляд її матір. Жінка, яка 20 років мешкала у РФ, але виїхала до Франції на тлі повномасштабної війни, ошелешила мережу своєю красою.

З нагоди дня народження найближчої родички Полякова вирішила поділитися серією фотографій. Важко повірити у те, що красива та молода жінка насправді не подруга 44-річної співачки, а її матір.

"З днем народження! Кохаю сильно! Ти найкраща мама в світі! Без тебе нічого не було б. Пам'ятаю, як в дитинстві ми говорили у ночі в ліжку, про все на світі, про сенс життя, чи існує щось після, а нащо ми тут, і що залишиться після… Про астрономію, філософію, про книги, які ти читала, а ти їх просто їла. Знаю, що глибина і світогляд в мене від тебе, здатність дивитися глибше, не поверхнево, аналізувати і знаходити рішення, задумуватись над вічним і жадібно цікавитись усім, ну і королівські замашки теж! Люблю, щиро бажаю здоров'я та довгих щасливих літ! І миру нам всім!" - написала Полякова.

Коментатори були сильно здивовані, коли побачили матір Полякової. Вони почали "засипати" жінку компліментами. Багато хто зазначив, що визначити вік матері співачки за фото майже неможливо. Також коментатори пишуть:

  • "Це мама? Була впевнена, що подруга! Мами в такій чудовій формі надихають!"
  • "Думала, це сестра. Вітаю! Дуже гарна мама"
  • "А це точно мама, а не сестра чи подружка?".

Що відомо про матір Полякової

Мама співачки довгий час мешкала у РФ. Вона була дружиною російського посла в Уругваї. Декілька років тому чоловік помер, а матір Полякової завела нові стосунки, теж з росіянином. Проте на тлі повномасштабної війни жінка усе ж виїхала з території країни-агресорки.

Полякова розповідала, що дуже боялася за свою матір. Тому вона наполегливо вмовляла жінку виїхати за кордон, і та врешті-решт погодилася.

Вас також можуть зацікавити новини: