Колсон Бейкер та Меган Фокс / фото instagram.com/machinegunkelly

Колишня дівчина музиканта Колсона Бейкера (псевдонім – Machine Gun Kelly), фітнес-модель Соммер Рей заявила, що він зрадив її з акторкою Меган Фокс, яка тепер з ним разом.

Читайте такожЗірка "Трансформерів" вперше з'явилася на публіці з молодим бойфрендом (фото)Відповідну заяву дівчина зробила у подкасті Логана Пола.

Соммер впевнена, що Бейкер почав стосунки з Меган, не завершивши роман з нею. Вони нібито були разом, коли музикант знімався у фільмі «Північ на злаковому полі», де і познайомився з Меган Фокс.

Відео дня

Дівчина розповіла, що почала здогадуватися про невірність співака, коли зніматися в кліпі Machine Gun Kelly на трек Bloody Valentine замість неї запросили Меган Фокс.

«Я весь час чекала його в готелі, поки вони знімалися разом. І я ніколи не думала, що між ними щось є. Я думала, вона старша, у неї є чоловік та діти і все в такому дусі», – повідала Рей.

Втім, при цьому вона заявила, що цілком розуміє Бейкера та якби могла, то теж зрадила б його з Меган Фокс.

Соммер Рей / фото instagram.com/sommerray

Серед іншого Соммер розповіла, що ніколи не займалася з Бейкером сексом, оскільки він «не пройшов випробування»:

«Я зустрічалася з Колсоном, але ніколи не займалася з ним сексом. Я змушую хлопців чекати мінімум три місяці, тому що я повинна переконатися, що ця людина добре до мене ставиться. Колсон так і не пройшов випробування».

Соммер Рей / фото instagram.com/sommerray

Вас також можуть зацікавити новини