Принц Гаррі і Меган Маркл \ REUTERS

Перед глобальною пандемією коронавірусу принц Гаррі та його дружина Меган Маркл зреклися престолу і вирішили покинути Великобританію. Спершу вони перебралися в Канаду, а потім влаштувалися в сонячній Каліфорнії. Пара хотіла почати самостійне життя і отримувати прибуток від публічних виступів.

Читайте такожЖурналісти дізналися, що принц Гаррі виявився не в змозі прогодувати сім'ю

Але плани Гаррі і Меган порушив коронавірус, через який всі заходи скасували. Більше того, дружина принца не змогла знайти хоч якийсь підробіток в кіно через припинення зйомок. Раніше батько Гаррі принц Чарльз визнавав, що йому доводиться утримувати свого сина та його дружину, оскільки вони мають фінансові проблеми після переїзду, повідомляє medikforum.

Відео дня

Зараз стало відомо, що зіркова пара планує повернутися у Великобританію. Вони планують близько двох місяців пожити в своєму маєтку в Лондоні поки не вирішать фінансові труднощі.

Як повідомляв УНІАН.Lite, принц Вільям дуже стурбований безпекою свого брата Гаррі та його дружини Меган Маркл. Після переїзду в США герцоги Сассекські опинилися під пильною увагою настирливих шанувальників і фанатів. Брати кожен день телефонують один одному  і тривалий час спілкуються по телефону. Вільям дуже просить Гаррі подумати про безпеку своєї сім'ї і повернутися додому, на батьківщину.