Меган Маркл викрили в плагіаті / фото REUTERS

Герцогиню Сассекську Меган Маркл викрили в плагіаті після її виступу 13 жовтня в онлайн-конференції The FORTUNE Most Powerful Women Next Gen Summit.

Читайте такожСтало відомо, чому Меган Маркл не прижилася при королівському дворіПро це повідомляє видання Daily Mail.

У мережі буквально ополчилися на Маркл, яка розкритикувала соціальні мережі, порівнявши їхніх користувачів із наркозалежними.

Відео дня

 «Алгоритми (соцмереж) якимось чином породжують одержимість. Думаю, це дуже нездорове явище... у світі існує досить мало речей, при використанні яких людину називають user. Так звуть залежних від наркотиків і тих, хто користується соцмережами», - сказала вона.

Також Маркл стверджувала, що довгий час не користувалася соцмережами та видалила всі особисті акаунти заради свого ж блага.

Деякі користувачі Twitter помітили, що її висловлювання на тему залежності від соціальних мереж повністю повторювали ідею документального фільму «Соціальна дилема» від Netflix:

«Так! Ось повна цитата. «Існує лише дві галузі, які називають своїх клієнтів users: заборонені наркотики та програмне забезпечення».

«Боже, Меган заплатили, щоб вона виступила на конференції та висловила ідею «Соціальної дилеми» про те, що користувачі соцмереж схожі на наркозалежних, і при цьому вона каже, що не користувалася соцмережами вже чотири роки? А блог The Tig? А сторінка Sussex Royal в Instagram? Twitter? Брехуха».

Вас також можуть зацікавити новини