Меган Маркл вирішила не вказувати королівський титул у свідоцтві про народження доньки - ЗМІ

Маркл не зазначила титулу герцогині, однак принц Гаррі все ж вказаний як Його Королівська Високість.

ЗМІ опублікували інформацію про свідоцтво про народження Лілібет Діани, новонародженої доньки Меган Маркл та принца Гаррі. Наголошується, що там  Маркл не зазначила титулу герцогині, однак принц Гаррі все ж вказаний як Його Королівська Високість.

Нагадаємо, 4 червня принц Гаррі та Меган Маркл вдруге стали батьками. Менш як за місяць західна преса опублікувала інформацію, що міститься у свідоцтві про народження Лілібет Діани.

Читайте такожМеган Маркл і принц Гаррі поділилися новим фото свого сина Арчі

Як пише TMZ, у свідоцтві про народження Меган Маркл вирішила не вказувати королівський титул герцогині Сассекської. Адже в графі "мати" написано: Rachel Meghan Markle (Рейчел Меган Маркл).

У графі "батько" зазначено: The Duke of Sussex His Royal Highness (Його Королівська Високість герцог Сассекський).

Нагадаємо, раніше у мережі з'явилося свідоцтво про народження сина Меган та Гаррі Арчі. Там вперше виявилося, що справжнє ім'я Меган – Рейчел. Також там був вказаний титул – Її Королівська Високість герцогиня Сассекська, принцеса Великої Британії.

Згодом стало відомо, що Меган Маркл таємно прибрала своє ім'я зі свідоцтва про народження. У свідоцтві був зазначений лише її титул. Це викликало резонанс в мережі.

Сама герцогиня згодом пояснила, що прибрати ім'я її змусив королівський палац. Вона такого рішення нібито не ухвалювала. Та представники палацу спростували цю інформацію: "Сертифікат був змінений колишнім офісом герцога і герцогині Сассекських. Він був змінений, щоб забезпечити відповідність імені та титулу герцогині іншим приватним документам".

Королівська родина Британії: новини на тему